Marin: Mogli smo da damo pet, šest golova VIDEO

Izvor: B92, 17.Jul.2019, 09:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marin: Mogli smo da damo pet, šest golova VIDEO

Fudbaler Crvene zvezdeMarko Marin vrlo je zadovoljan pobedom svog tima u prvom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Crvena zvezda se plasirala u drugo kolo pobedom nad Suduvom rezultatom 2:1, a strelac u revanšu na "Rajku Mitiću" bio je i Marin.

"MIslim da smo super ušli, odmah se videlo da ćemo što pre rešiti utakmicu. Boćko je već u četvrtom minutu dao gol iz mnogo teške pozicije, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << a i dalje smo napadali i imali šanse mislim da smo baš dobro igrali. Super akcija kod gola, ali u drugom poluvremenu je bilo teže sa igračem manje, ali mislim da smo mogli da damo 5, 6 golova s obzirom na to koliko smo šansi imali", rekao je Marin.

Skoro 24.000 ljudi gledalo je utakmicu između Zvezde i Suduve, a Marin je napomenuo koliko to fudbalerima znači.

"Mnogo je važno da imamo podršku navijača, svaka utakmica je teška i bitna i lepo je kad se kod kuće uzmu pobede, sledeće nedelje već idemo dalje nema opuštanja imamo 6 dana više da treniramo...", nastavio je Marin.

I prošle godine je Zvezda igrala sa ekipom Suduve u kvalifikacijama.

"Ja prošle godine nisam bio u kvalifikacijama, ali to je normalno, izađeš iz priprema i teško je uigrati se nema mnogo utakmica, a večeras se video da imamo dobru ekipu, imali smo dosta šansi i mislim da ćemo daleko dogurati ako ovako nastavimo", zaključio je Marin.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.