Maribor do boda, Porto i Roma ubedljivi

Izvor: UživoFudbal.com, 18.Sep.2014, 01:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maribor do boda, Porto i Roma ubedljivi

U grupama E, F, G i H odigrane su prve utakmice grupne faze Lige šampiona. Najubedljiviji je bio Porto koji je postigao 6 golova kod kuće ekipi Bate Borisov. Isti broj golova viđen je i u Rimu gde je Roma rasturila CSKA sa 5:1.  Barselona je na svom stadionu pobedila APOEL minimalnim rezultatom dok su Ajaks i PSŽ podelili bodove.

Derbi utakmica prvog kola odigrana je >> Pročitaj celu vest na sajtu UživoFudbal.com << u Minhenu gde je ekipa Pepea Gvardiole uspela pred kraj utakmice preko Boatenga da dođe do pobede nad Mančester Sitijem.

U grupi G posle prvog kola nema nikakvih promena jer su obe utakmice završene rezultatom 1:1. Fabregas je doveo Čelzi u vođstvo protiv Šalkea ali je Huntelar izjednačio. U Mariboru poveli su gosti, strelac je bio Nani ali su Slovenci osvojili prvi bod pogotkom u 92. minutu. Jedina utakmica bez golova odigrana je između Atletik Bilbaa i Šahtjora.

Grupa E

Roma – CSKA 5:1

Bajern Minhen – Mančester Siti 1:0

Grupa F

Barselona – APOEL 1:0

Ajaks – PSŽ 1:1

Grupa G

Čelzi – Šalke 1:1

Maribor – Sporting 1:1

Grupa H

Porto – BATE Borisov 6:0

Atletik Bilbao – Šahtjor 0:0

Nastavak na UživoFudbal.com...






Povezane vesti

Totenhem stiže na „JNA“

Izvor: UživoFudbal.com, 18.Sep.2014

Na stadionima širom Evrope večeras će se igrati prve utakmice grupne faze UEFA Lige Evrope. Srpski predstavnik Partizan će na svom terenu dočekati engleski Totenhem dok će hrvatski klubovi Dinamo Zagreb i Rijeka ugostiti Astra Điurđu odnosto gostovati Standardu iz Liježa...Najzanimljiviji parovi...

Nastavak na UživoFudbal.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta UživoFudbal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta UživoFudbal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.