Mane igra protiv Sitija

Izvor: B92, 19.Apr.2023, 09:23

Mane igra protiv Sitija

Fudbaler Bajerna Sadio Mane biće u konkurenciji za meč sa Mančester sitijem u revanšu četvrtfinala Lige šampiona.

Senegalskom fudbaleru istekla je suspenzija od jednog meča zbog sukoba sa saigračem Lerojom Saneom, prenose nemački mediji.

Mane je propustio prošlog vikenda meč sa Hofenhajmom (1:1) u Bundesligi.

On je kažnjen zbog svađe sa Saneom prošle nedelje posle poraza od Mančester sitija (0:3) u prvom meču četvrtfinala Lige šampiona. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Bajern je zbog toga suspendovao Manea na jedan meč i novčano ga kaznio sa 300.000 evra zbog nedoličnog ponašanja.

Revanš meč između Bajerna i Mančester sitija biće odigran od 21 sat u Minhenu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Dobrotvor velikog srca i jake pesnice: Ko je Sadio Mane, fudbaler zbog kojeg je haos u svlačionici Bajerna postao tema broj jedan?

Izvor: Danas, 19.Apr.2023

Kada je prošlog leta senegalski napadač Sadio Mane prešao iz Liverpula u Bajern iz Minhena u transferu vrednom 32 miliona evra, niko nije mogao ni da nasluti da će slavni fudbaler samo deset meseci kasnije poželeti da se vrati na Ostrvo.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.