Mandžukić rešio, Ostrvo u januaru!

Izvor: Sportske.net, 12.Sep.2019, 21:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mandžukić rešio, Ostrvo u januaru!

Hrvatski internacionalac nezadovoljan tretmanom od strane čelnika Juventusa.

Mario Mandžukić je navodno imao ponude raznih klubova tokom leta, ali je ipak odlučio da ostane. Njegovoj odluci su pomogla uveravanja čelnika "stare dame" da će nastaviti da igra važnu ulogu u timu iako se vratila konkurencija u vidu Gonzala Iguaina.

Ipak na početku sezone više prilike dobija Argentinac dok Mario do sada nije zabeležio ni minut na terenu dok je takođe zajedno sa Emre >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Džanom "izbrisan" sa liste igrača koji će nastupiti u Ligi šampiona, makar u grupnoj fazi.

Prema pisanju italijanskih medija tridesettrogodišnjak se oseća iznevereno tako da će zatražiti januarski transfer. Spekuliše se da je Mančester Junajted i dalje među zainteresovanim kandidatima. Hrvat bi prelaskom u Englesku upisao nastupe u još jednog ligi petica, s obzirom da je ranije nastupao u Nemačkoj, Španiji i Italiji.

Mandžukić ima ugovor do 2021. godine tako bi "đavoli" morali da ulože finansijska sredstva u otkup od Juventusa.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.