Manćini: Krasić je lider Juventusa

Izvor: Blic, 30.Sep.2010, 01:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Manćini: Krasić je lider Juventusa

Drugo kolo Lige Evrope doneće nekoliko utakmica za koje bi se po kvalitetu moglo reći da ne zaostaju za Ligom šampiona, a neki od glavnih aktera biće i reprezentativci Srbije, pre svih Miloš Krasić, Zoran Tošić i Milan Jovanović.

Derbi dana igraće se na „Istlendsu", gde će Mančester siti dočekati Juventus (21.05, B92). Poznato je da su ova dva kluba letos vodila veliku bitku za

dovođenje Miloša Krasića u svoje redove, a prvu rundu dobila je „stara >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << dama", zbog čega bi trener Mančester Sitija Roberto Manćini mogao večeras da ima glavobolje.

- Juventusov lider je Krasić. Nisam naivan, znam koliko je opasan. Miloš je veliki igrač. Međutim, mi moramo da gledamo u sopstvene redove. Polako postajemo tim koji radi svih 90 minuta, i u kojem se igrači međusobno dopunjuju i pomažu. Taj napredak je evidentan, iako nismo igrali tako loše - rekao je Mančini.

O Juventusu, Manćini je rekao:

- Nemojte da vas zavara što Juventus prima puno golova. Znajte da oni mogu uvek da daju jedan više. Biće teško savladati ih.

Dobra vest po navijače torinskih crno-belih je da će trener Luiđi del Neri moći da računa na novajliju Horhea Martineza, koji je operisao koleno, dok Manćini i dalje ne računa na Kolarova, Ričardsa i Balotelija.

Milana Jovanovića čeka teško gostovanje sa Liverpulom u Utrehtu. Slavnom engleskom klubu nikako da krene ove sezone, pa je menadžeru Roju Hodžsonu pozicija blago uzdrmana.

Milorad Mažić sudi Zenit - AEK

Milorad Mažić, srpski internacionalni arbitar iz Vrbasa, sudiće večeras utakmicu Lige Evrope u Sankt Peterburgu između Zenita i grčkog AEK-a. Mažiću će pomagati Milovan Ristić i Igor Radojičić (obojica iz Beograda), dok će iza golova stajati Boško Jovanetić (Užice) i Milenko Vukadinović (Beograd). Za četvrtog sudiju određen je Dejan Filipović (Beograd).
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.