Majkon: Roma mora da igra LŠ

Izvor: B92, 20.Apr.2014, 23:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Majkon: Roma mora da igra LŠ

Defanzivni fudbaler Rome Majkon izjavio je posle pobede svog tima nad Fiorentinom da se od "Vučice" uvek očekuje da igra Ligu šampiona.

Roma je u 34. kolu pobedila Fiorentinu 1:0 i tako obezbedila drugo mesto na tabeli jer ima 14 bodova više od Napolija četiri kola pre kraja.

"Rim je važan grad a Roma važan klub koji uvek mora da igra u Ligi šampiona. Borba za titulu još uvek nije gotova, još uvek postoji nada, ali biće veoma teško jer nam Juventus >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ništa neće pokloniti", izjavio je Majkon.

Kapiten Rome i legenda kluba Frančesko Toti rekao je da je plasman u Ligu šampiona bio cilj na početku sezone a posebno je istakao zadovoljstvo što je taj cilj ispunjen pre kraja sezone.

Veoma smo zadovoljni što smo se kvalifikovali u grupnu fazu Lige šampiona, to je bio naš cilj na početku sezone. Ponosni smo i zadovoljni što smo to uspeli da uradimo pre kraja aprila“, istakao je Toti.

Do kraja prvenstva igraju se još četiri kola, a svi u Romi se nadaju da mogu da stignu Juventus koji drži prvo mesto na tabeli sa osam bodova više od „Vučice“.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.