Macarijeva tužbalica

Izvor: RTS, 10.Apr.2012, 17:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Macarijeva tužbalica

Prošlog vikenda protiv Lacija smo igrali dobro, ali su nas neke greške koštale bodova. Trenutno nam ništa ne ide od ruke, a ne sviđa mi se ni kakav tretman imamo kod sudija, rekao je trener Napolija Valter Macari komentarišući igru svoje ekipe u poslednje vreme.

Trener fudbalera Napolija Valter Macari rekao je da je njegova ekipa u završnici sezone igrala veoma loše, ali da joj nedostaje sreće u pojedinim trenucima. Napoli je u poslednjih mesec dana ispao iz Lige šampiona >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << od Čelsija, a u prvenstvu Italije izgubio četvrtu poziciju na tabeli.

"Prošlog vikenda protiv Lacija smo igrali dobro, ali su nas neke greške koštale bodova. Trenutno nam ništa ne ide od ruke, a ne sviđa mi se ni kakav tretman imamo kod sudija", naveo je Macari italijanskim medijima.

Do kraja šampionata ostalo je još sedam kola, a Napoli ima tri boda manje od trećeplasiranog Lacija, konkurenta u borbi za Ligu šampiona.

"Mi smo kompaktna grupa, to se vidi na terenu. Momci imaju dovoljno motiva, razočarani su zbog loših rezultata, ali žele da se vrate na pravi put", naveo je trener Napolija.

Macari je dodao da je, pred početak sezone, bio svestan da će takmičenje u Ligi šampiona odneti mnogo energije.

"Još ranije sam rekao da će ovo biti sezona u kojoj ćemo da rastemo i razvijamo se kao ekipa. Uprkos svemu, pokušaćemo da pobedimo u svim utakmicama do kraja prvenstva", zaključio je Macari.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Macari: Ništa nam ne ide od ruke

Izvor: Sportski Žurnal, 10.Apr.2012

Trener Napolija Valter Macari rekao je da je njegova ekipa u završnici sezone igra veoma loše, ali da joj nedostaje sreće u pojedinim trenucima.. Napoli je u poslednjih mesec dana ispao iz Lige šampiona od Čelsija, a u prvenstvu Italije izgubio četvrtu poziciju na tabeli.. – Prošlog vikenda...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Macari: Nisam zadovoljan suđenjem, Liga šampiona nas je istrošila

Izvor: Blic, 11.Apr.2012, 13:00

Trener fudbalera Napolija Valter Macari rekao je da je njegova ekipa u završnici sezone igra veoma loše, ali da joj nedostaje sreće u pojedinim trenucima. ..Napoli je u poslednjih mesec dana ispao iz Lige šampiona od Čelsija, a u prvenstvu Italije izgubio četvrtu poziciju na tabeli..."Prošlog...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.