MOL liga: Beograd dočekuje šampiona

Izvor: B92, 21.Sep.2016, 19:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MOL liga: Beograd dočekuje šampiona

Hokejaši Beograda dočekuju šampiona regionalne MOL lige ekipu DVTK Jegesmedveka u petak od 17:30 časova u ledenoj hali Pionir.

Tim iz Miškolca već dve godine važi za jedan od najboljih u Evropi, a to je potvrdio i sa dve uzastopne titule u MOL ligi.

Iako autsajderi u ovom meču, hokejaši Beograda će pokušati da u meču sa prvakom steknu preko potrebno iskustvo u svojoj prvoj sezoni.

Srpski tim je poražen u sva četiri prethodna meča uz gol razliku >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << 7:27, dok DVTK ima skor 3-1 i gol razliku 18:8.

Dva dana kasnije HK Beograd dočekuje tim DAB Dunavaroš Acelbikak (Čelični bikovi) koji je sedmi u prvenstvu sa polovičnim učinkom iz četiri utakmice.

DAB je tim protiv kojeg je HK Beograd odigrao prvi zvanični meč tokom priprema za premijernu sezonu u MOL ligi, a Mađari su slavili tek posle raspucavanja.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.