MILER: Navijam da Real osvoji Ligu šampiona

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Maj.2023, 11:29

MILER: Navijam da Real osvoji Ligu šampiona

Fudbaler Bajerna jasan.

Fudbaler Bajerna Tomas Miler izjavio je da bi voleo da se madridski Real plasira u finale Lige šampiona.

Fudbaleri Bajerna eliminisani su u četvrtfinalu Lige šampiona od ekipe Mančester sitija.

Real i Mančester siti su prošle nedelje odigrali u Madridu bez pobednika, 1:1, a revanš duel je na programu za dva dana u Engleskoj.

- Voleo bih da Real izbori plasman u finale LŠ. Navijam za Real na ovom meču i zbog Davida >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Alabe. Što se tiče fudbala, smatram da su oba tima sjajna i da igraju atraktivan i lep fudbal. Biće vrhunski meč u sredu, ali ja bih više voleo da Real prođe u finale Lige šampiona - rekao je Miler.

U drugom polufinalu igraju Inter i Milan. Inter je u prvom meču slavio sa 2:0, a revanš će biti odigran u utorak na "San Siru".

"Preuzmi besplatno - bonus za sportsko klađenje 1.000 RSD"
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.