MIJATOVIĆ: Već sanjam punu Marakanu u Ligi šampiona

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jul.2023, 13:48

MIJATOVIĆ: Već sanjam punu Marakanu u Ligi šampiona

Mladi napadač se dokazuje novom treneru Baraku Baharu.

Fudbaler Crvene zvezde Jovan Mijatović izjavio je da je srećan što će "crveno-beli" naredne sezone igrati u Ligi šampiona.

Crvena zvezda se trenutno u Rusiji priprema za novu sezonu, a na turniru u Sankt Peterburgu pobedila je Zenit (2:1) i Nefči (4:0).

- Odlično radimo, svi smo maksimalno fokusirani i željni da se nametnemo novom stručnom štabu. Pripreme su naporne, ali znamo da od septembra >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << igramo Ligu šampiona i da je uslov za vrhunski fudbal da fizička sprema bude besprekorna. Za sada sve protiče sjajno, uigravamo se, atmosfera je odlična i sve to se preslikava na terenu. Mislim da su i zvezdaši zadovoljni kako smo izgledali protiv Nefčija i Zenita - rekao je Mijatović.

Mladi napadač je istakao da je zadovoljan kako su "crveno-beli" odigrali oba meča na turniru u Rusiji.

- Presingom smo uspeli u obe utakmice da nadigramo rivala. Sve ono s treninga prenosimo na teren i to izgleda vrlo dobro, a podsećam da su još uvek pripreme i da možemo samo bolji da budemo. U sredu nas čeka utakmica sa Fenerbahčeom i naravno da želimo da osvojimo prestižan turnir - dodao je mladi fudbaler Crvene zvezde.

Mijatović je priznao da već sada razmišlja o Ligi šampiona.

- Zvezdino sam dete, volim ovaj klub i naravno da sam uzbuđen što ćemo igrati Ligu šampiona. Već sad mislim o punoj Marakani - zaključio je Mijatović.

"Preuzmi besplatno - bonus za sportsko klađenje 1.000 RSD"
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.