Izvor: HotSport.rs, 11.Sep.2017, 21:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MASIMILIJANO ALEGRI: Osvajanje Lige šampiona nije cilj, to je san!

Trener fudbalera Juventusa Masimilijano Alegri rekao je danas da osvajanje Lige šampiona za njegov tim nije cilj, već san.

– Poslednje tri godine su bile fantastične, dva puta smo bili u finalu Lige šampiona. Prvo finale je bilo poprilično neočekivano, dok smo u drugom gajili veliku nadu da možemo do trofeja. Nismo uspeli, ali i dalje na to gledamo kao na veliki uspeh jer ne mogu svi da igraju >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << finale Lige šampiona – rekao je Ančeloti, prenose italijanski mediji.
Juventus je u poslednje tri godine dva puta igrao finale najjačeg evropskog takmičenja i oba puta je poražen. Prvi put od Barselone, a drugi put od Real Madrida.
– Osvajanje Lige šampiona ne može da bude cilj, to je san. Da biste ostvarili taj san morate da radite mnogo godina i da razvijete odredjeni vid mentalnog pristupa – rekao je Alegri.
Juventus će ove sezone igrati u Grupi D sa Barselonom, Olimpijakosom i Sportingom.
– Grupa je uravnotežena mnogo više nego što to izgleda. Pored Barselone, i Sporting i Olimpijakos su timovi sa dosta iskustva u Evropi. Neće biti lako osvojiti bodove, a mogu se izgubiti bilo gde – rekao je Alegri.
Juventus u prvom kolu gostuje Barseloni. Taj meč se igra sutra od 20.45 na Nou Kampu.
The post MASIMILIJANO ALEGRI: Osvajanje Lige šampiona nije cilj, to je san! appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.