Luka Modrić najbolji fudbaler Evrope!

Izvor: Press, 30.Avg.2018, 19:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Luka Modrić najbolji fudbaler Evrope!

Luka Modrić, fudbaler Real Madrida, osvojio je nagradu za najboljeg fudbalera Evrope i sezone 2017/18 Lige šampiona.
Photo by Alexander Hassenstein/Getty Images


U konkurenciji za najboljeg fudbalera Evrope bili su Egipćanin Mohamed Salah (Liverpul), Luka Modrić (Real Madrid) i Kristijano Ronaldo (Juventus).
Ronaldo je, iako je sada već u Juventusu, sezonu za koju >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << je nominovan odigrao u šampionu Lige šampiona 2018. godine Real Madridu.
Epitet najboljeg napadača Evrope za sezonu 2017/18 poneo je Kristijano Ronaldo, sada već bivši fudbaler Real Madrida, a ostale nagrade "odneli" su njegovi bivši saigraiči. 

Titula za najboljeg veznog igrača Lige šampiona u protekloj sezoni pripala je hrvatskom fudbaleru Luki Modriću. 

Najbolji odbrambeni igrač Evrope je Serhio Ramos, koji je sa Madriđanima u maju osvojio treće zaredom elitno klupsko fudbalsko takmičenje. 

Za najboljeg golmana izabran je čuvar mreže Real Madrida Kejlor Navas, a u konkurenciji još bili su Alison Beker i Đanluiđi Bufon. 

I Dejvid Bekam je dobio priznanje i njemu je uručenja "Predsednikova nagrada".

Nastavak na Press...






Povezane vesti

UEFA je odlučila - Luka Modrić je najbolji!

Izvor: MozzartSport.com, 30.Avg.2018

Hrvatski fudbaler Luka Modrić našao se u najužem izboru za UEFA nagradu za najboljeg igrača Evrope u prošloj sezoni, 2017./18. Glavni konkurenti su mu bili donedavni saigrač Kristijano Ronaldo i Liverpulov krilni napadač Mohamed Salah koji je odigrao sezonu iz snova. Modrić je nagradu zaslužio...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.