Izvor: RTS, 03.Dec.2020, 14:28

Luka Jović pobedio koronavirus

Srpski napadač i fudbaler Real Madrida Luka Jović oporavio se od koronavirusa i vratio se u ekipu slavnog španskog kluba.
Kako prenosi Marka, Jović je bio negativan na poslednjem testiranju i biće na raspolaganju treneru Zinedinu Zidanu.

”Kraljevskom klubu”, koji nije baš u sjajno formi, slede veoma važni mečevi protiv Sevilje u La Ligi i Borusije iz Menhengladbaha u >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Ligi šampiona.
Jović je bio pozitivan nakon reprezentativne akcije u novembru.
On je u tim utakmicama postigao ukupno tri gola u dresu Srbije (jedan protiv Škotske i dva protiv Rusije).

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jović saznao važnu informaciju - da li će pružiti ruku spasa Zidanu?

Izvor: Sportske.net, 03.Dec.2020

Srpski napadač će u narednim danima igrati za sebe, ali i ostanak trenera...Srpski fudbaler Luka Jović oporavio se od problema sa virusom COVID-19 i staviće se na raspolaganje treneru Real Madrida za predstojeće utakmice...Nešto manje od dve nedelje nakon što je posle reprezentativnih obaveza...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.