Luiz propušta meč sa Bazelom

Izvor: B92, 25.Nov.2013, 19:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Luiz propušta meč sa Bazelom

Odbrambeni igrač Čelsija David Luiz, nije otputovao u Bazel zbog povrede i propustiće utakmicu Lige šampiona protiv švajcarskog prvaka.

U sastav za meč sa Bazelom menadžer Žoze Murinjo uključio je i napadača Fernanda Toresa, koji je propustio poslednje tri utakmice zbog povrede primicača.

"Tores se oporavio od povrede mišića, ali Davidu Luizu ozleđeno je koleno i neće igrati u Bazelu. On će biti van terena oko nedelju dana", stoji na sajtu Čelsija. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

U odsustvu brazilskog defanzivca centralni deo odbrane Čelsija na gostovanju u Švajcarskoj verovatnio će činiti Džon Teri i Geri Kejhil, koji su igrali protiv Vest Hema u subotu.

Čelsi je u startnom meču E grupe Lige šampiona poražen od Bazela na domaćem terenu, ali mu je na stadionu 'Sent Jakob Park' dovoljan i bod za plasman u osminu finala elitnog takmičenja.

Utakmica između Bazela i Čelsija igra se u utorak od 20.45.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Luiz propušta meč sa Bazelom

Izvor: B92, 25.Nov.2013

Odbrambeni igrač Čelsija David Luiz, nije otputovao u Bazel zbog povrede i propustiće utakmicu Lige šampiona protiv švajcarskog prvaka...U sastav za meč sa Bazelom menadžer Žoze Murinjo uključio je i napadača Fernanda Toresa, koji je propustio poslednje tri utakmice zbog povrede primicača..."Tores...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.