Luis Suares – kralj voleja

Izvor: RTS, 03.Okt.2019, 09:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Luis Suares – kralj voleja

Napadač Barselone Luis Suares bio je najzaslužniji za preokret svog tima protiv Intera u Ligi šampiona. Katalonci su savladali "nerazure" u drugom kolu najelitnijeg evropskog takmičenja, a Urugvajac je postigao oba gola.
Posebno impresivan bio je prvi, kada je u 58. minutu uhvatio fantastičan volej na centaršut Artura Vidala i >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << sa nekih 18 metara poslao loptu u donji desni ugao.

"Najbolji smo klub na svetu. Znamo da smo uvek pod lupom i mi smo tim koji treba pobediti. Moramo da zadržimo ovakav mentalitet tokom čitavog takmičenja", rekao je Suares.
Barsina "devetka" poznata je po izuzetnim pogocima iz voleja.
Nekadašnji centarfor Nasionala, Groningena, Ajaksa i Liverpula je u prošlosti oduševljavao atraktivnim golovima, a ovo su samo neki od njih.

"Suares je izvesno zapušio nekoliko usta ove večeri", rekao je golman Katalonaca Mark-Andre Ter Stegen.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.