Izvor: Piplmetar.rs, 11.Maj.2023, 22:30

Ludilo

Fudbaleri Evertona priredili su najbolju partiju ove sezone pošto su u gostima pobedili Brajton rezultatom 5:1 u 35. kolu Premijer lige!
Ovim trijumfom, Everton je pobegao iz zone ispadanja, dok je i Brajton propustio priliku da se priključi borbi za Ligu šampiona.
Već u prvom minutu Dukure je iskoristio asistenciju Kalverta-Luina za 0:1. 
Isti igrač je u 29. minutu posle asistencije MekNila povisio prednost gostiju, da bi u 35. golman Stil postigao autogol za ogromnih 0:3.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << /> Roberto De Zerbi je u drugom delu krenuo na sve ili ništa, odmah na poluvremenu ušli su Marč, Ferguson, Enciso i Kolvil, ali je Everton danas odigrao najbolju partiju ove sezone.
Gosti su se odlično branili, a u 76. minutu posle sjajne kontre, MekNil se ušetao u gol za 0:4!
U 80. minutu Brajton je uspeo da smanji, Mitoma je šutirao sa peterca, lopta se od stative odbila do MekAlistera i potom u mrežu. 
Malo je falilo da se Brajton odmah potom vrati u meč, Mitoma je ubrzo pogodio Kolvila na gol liniji, moglo je biti 2:4, samo 10 minuta pre kraja. 
Veliku šansu propustio je i Ferguson u 88. minutu, Pikford je odlično intervenisao, ali tada je već bilo kasno.
Ipak, nije bilo kasno za još jednu bravuru MekNila, koji je pobegao odbrani i potom poslao loptu pod prečku, u prvi ugao za konačnih 1:5.
Everton je do kraja uspeo da sačuva prednost od

Opširnije
Izvor: Sportske NET

Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.