Lozano već misli o odlasku iz PSV: Barsa je moj san

Izvor: N1 televizija, 18.Sep.2018, 00:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lozano već misli o odlasku iz PSV: Barsa je moj san

Pred meč Barselone i PSV Anjthovena u ovkiru Lige šampiona Mekikanac Irving Lozano priznaje da su Katalonci nameravali da ga dovedu, a dao je i izjavu koja bi mogla da naljuti navijače holandskog šampiona.

Na Svetskom prvenstvu je Irving Lozano skrenuo pažnju na sebe golom protiv Nemačke, a među klubovima koji su zainteresovani je i Barselona.

"Barselona se raspitivala, ali za sada ništa konkretno. Mislim da će posle Svetskog kupa biti jasno da li otsaje >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << u PSV ili ide negde", kazao je tokom Mundijala Irvignov otac Hesus Lozano.

Mediji su Meksikanca selili u Barselonu, Atletiko, Borusiju i Mančester Junajted, ali je on ipak ostao u Holandiji. I iz PSV Anjthovena su takođe poručivali da bi Lozano mogao da ode ako obeštećenje bude adekvatno.

"Svetski kup je dobro prošao po mene i mogi klubovi su me gledali. Istina je, Barselona je pričala sa mojim agentom i rekli su da su zaineteresovani. Videćemo šta će biti. Za mene je san da dođem u taj veliki klub ako mi to Bog dozvoli u budućnosti. Najvažnijje je da se fokusiram na PSV i da uživam što je više moguće", rekao je Lozano pred meč koji u utorak na Kamp Nou igraju Barsa i PSV.

Meč ovih timova počinje u 18 i 55.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.