Lopetegi kupuje od Reala, sledi nam velika izdaja u Andaluziji?

Izvor: Sportske.net, 18.Jun.2019, 21:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lopetegi kupuje od Reala, sledi nam velika izdaja u Andaluziji?

Španac je preuzeo vođenje Sevilje u narednoj sezoni.

Bivši selektor "Crvene furije" je imao gorku sezonu za sobom, u kratkom periodu dobio je "šut-kartu" na dva mesta. Prvo od same reprezentacije Španije a zatim i od Real Madrida posle teškog poraza u "El Klasiku" od strane Valveredeove Barselone.

U narednoj fudbalskoj godini predvodiće tim sa "Sančez Pishuana", kome je zamalo izmaklo učešće u >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Ligi šampiona, ipak nastupaće u svom omiljenom, drugom po jačini takmičenju u Evropi, Ligi Evrope.

Lopetegi želi da krene u nove podvige sa transferom nekadašnjeg igrača Betisa a sada Real Madrida, Dani Sebaljosom.

Mladi Španac je trenutno na Evropskom prvenstvu U21 sa svojom reprezentacijom, postigao je sjajan gol u duelu sa Italijom ali to pak nije bilo dovoljno ni za bod protiv raspoloženih domaćina.

Sebaljos je prošle sezone bio nekonstantan, završio je tek drugu sezonu u Realu, pravo je pitanje šta Zidan očekuje od njega u narednoj. Videćemo da li poziv nekadašnjeg trenera i garantovana veća minutaža mogu nagnati Sebaljosa da "izda" svoj Betis u kome je i ponikao.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.