Ljoris završio svoje, Posebni dovodi novu jedinicu?

Izvor: Sportske.net, 27.Mar.2020, 23:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljoris završio svoje, "Posebni" dovodi novu "jedinicu"?

Jedno ime se izdvaja.

Totenhem je bio u lošoj formi pred suspenziju prvenstva zbog pandemije.

"Pevci" nemaju pobedu na tri meča zaredom u PL dok su u Ligi šampiona eliminisali dosta lako od strane RB Lajpciga. Do kraja sezone im je ostalo još devet utakmica, imaju šansu za povratak u elitu, ali jasno da će leto morati da bude aktivno po pitanju pojačanja.

Engleski mediji sve više >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pišu o tome da je kapiten tima Ugo Lljoris precrtan.

Francuz je ove sezone imao dosta problema sa povredom, ali i formom te je zabeležio tek dvanaest nastupa u PL. Prva meta "pevaca" je navodno Nik Poup, golman Barnlija.

Mladi Englez je odličan ove sezone, dobio je i poziv svoje reprezentacije za predstojeći EURO. Pored Poupa na "spisku" Murinja su još Onana iz Ajaksa, ali i Strakoša iz Lacija.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.