Liverpul se dogovorio sa štoperom, ali kako slomiti crno-bele?

Izvor: Sportske.net, 26.Jul.2018, 19:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Liverpul se dogovorio sa štoperom, ali kako slomiti crno-bele?

Pristali na njegove uslove, međutim i dalje postoji ogromna prepreka za formiranje hrvatskog zida.

Problem je u obeštećenju, nije samo Liverpul zainteresovan, već i Everton, ali nema za sada pomaka.

Naime, Vida je rekao svoje uslove koji su prihvatljivi za Redse, njegov agent tvrdi da nekadašnjeg igrača zagrebačkog i kijevskog Dinama traže i Atletiko i Sevilja, ali on želi da se okuša u PL.

Cena je 25 miliona evra i Bešiktaš ne odustaje, prodali >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << su Tošića, ne žele da se odreknu Vide koga su doveli kao slobodnog igrača.

Neuspešna sezona je za njima, neće igrati Ligu šampiona, verovatno moraju da smanje troškove, a ovo je prilika da zarade.

Inače, Tošića, Fabrija, Mateja Mitrovića, a doveli su jedino Holanđanina Lensa za 4 miliona evra, i par slobodnih turskih igrača.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.