Liverpul postaje žrtva sopstvenog uspeha, šta kad Real i Barsa pokucaju na vrata?

Izvor: Sportske.net, 24.Feb.2020, 10:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Liverpul postaje ''žrtva sopstvenog uspeha'', šta kad Real i Barsa ''pokucaju na vrata''?

Upozoravajuće reči nekadašnjeg engleskog reprezentativca.

Ekipi Liverpula posle osvajanja titule prvaka Evrope prošlog proleća ide još bolje ove sezone, pogotovo u Premijer ligi, gde su postali neprikosnoveni i krupnim koracima grabe ka toliko željenoj tituli na domaćoj sceni.

Uporedo s tim na Enfildu žele da ponovce i uspeh u Ligi šampiona, mada im je Simeoneov Atletiko napravio probleme u prvom meču na ''Vandi'', pa će ''Redsi'' u revanšu pred svojim >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << navijačima morati da jure zaostatak iz Madrida (0:1), kako bi se plasirali u četvrtfinale.

Brzo će i leto i novi prelazni rok, a ima onih koji sumnjaju da će Liverpul uspeti da odoli brojnim izazovima koji ga izvesno očekuju tokom naredne letnje pijace.

Jedan od njih je i 52-godišnji Pol Ins, nekadašnji engleski reprezentativac i fudbaler Liverpula.

U razgovoru za ''Liverpool Echo'', Ins je upozorio da bi Liverpul mogao da postane ''žrtva sopstvenog uspeha'' i da će se teško izboriti u pokušaju da duže zadrži šampionsku ekipu na okupu, kako bi iz godine u godinu osvajao titule.

''Već smo videli Kutinjov slučaj, Barselona je iznenada došla i uzela ga. Zadržati najbolje igrače u Liverpulu je izazov.





Šta ako neko dođe po Van Dajka? Kada Barselona ili Real pokucaju na vrata, teško je reći 'NE'.

-









To je jedna od stvari kada postanete žrtva sopstvenog uspeha. Kada radite toliko dobrih stvari kao Liverpul, istovremeno upozoravate druge klubove, poput Barselone ili Real Madrida. Teško je zadržati igrača kada oni dođu po njega'', smatra Ins.

Ipak, možda se nešto i promeni po tom pitanju posle novih titula koje su na vidiku...
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.