Liverpul morao da se napne za pobedu posle hladnog tuša: Koja su četiri najranija gola gostiju na Enfildu u Premijer ligi?

Izvor: Danas, 31.Mar.2024, 17:23

Liverpul morao da se napne za pobedu posle hladnog tuša: Koja su četiri najranija gola gostiju na Enfildu u Premijer ligi?

Liverpul je uspešno obavio posao u 30. kolu engleske fudbalske Premijer lige i na čelu dočekuje derbi između važećeg šampiona Mančester sitija i Arsenala, svojih rivala u trci za prvaka.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Remi po meri Enfilda: Mirne mreže u derbiju Mančester sitija i Arsenala u Premijer ligi

Izvor: Danas, 31.Mar.2024

U derbiju 30. kola engleske fudbalske Premijer lige ostale su mirne mreže u duelu važećeg šampiona Mančester sitija i Arsenala, koji na tronu nije bio dve decenije.

Nastavak na Danas...

Superkompjuter izračunao i prvi put promenio: Evo kako trenutno stoje stvari u Premijer ligi

Izvor: Sportal.rs, 01.Apr.2024, 13:12

Spuštena je zavesa na 30. kolo Premijer lige, Liverpul je preuzeo prvo mesto ispred Arsenala i Mančester sitija, i već dan kasnije krenule su kalkulacije ko će završiti prvi i šta sva tri tima čeka do kraja.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.