Liverpul bi mogao da finansira Nejmarov transfer!

Izvor: Sportske.net, 19.Okt.2018, 14:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Liverpul bi mogao da finansira Nejmarov transfer!

"Redsi" bi mogli da odigraju ključnu ulogu.

Nije tajna da je velika želja Florentina Pereza da u redove madridskog Reala dovede Nejmara.

Brazilac je leta minule godine napustio Barselonu i pojačao PSŽ za 222 miliona evra, ali ako se "Sveci" ne približe osvajanju Lige šampiona, sva je prilika da bi mogli da ostanu bez usluga jednog od najboljih igrača na planeti.

Navodno je i Barsa >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ponovo u priči, ali se prednost daje "Los Blankosima" zbog finansija.

Ipak, jasno je da će i Real morati dobro da se isprsi za angažovanje Nejmara, pa će tako morati i da prodaju pojedine igrače, a klub bi u tom slučaju mogao da napusti i Marko Asensio.

Španac je u dresu "kraljevskog" kluba izrastao i reprezentativca Španije, ali pod vođstvom Julena Lopetegija ne blista i prema pisanju španskih medija upravo bi bivši igrač Majorke mogao da napusti "Bernabeu" narednog leta, kako bi Madriđani skupili novac za angažovanje Nejmara.

Tu u priču ulazi Liverpul, koji je odavno pokazao interesovanje za Asensija, pa se spekuliše da bi "Redsi" pred narednu sezonu mogli da ga otkupe od Reala, koji bi novac od transfera, kao što smo napisali, iskoristio za kupovinu Nejmara od Pari sen Žermena.

Videćemo kako će se ova priča razvijati, za Asensija je navodno zainteresovan i PSŽ, pa bi "Sveci" i "Los Blankosi" možda mogli da naprave i neku trampu.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Madriđani odredili: Asensio može da ide za 115 miliona evra

Izvor: B92, 20.Okt.2018, 13:49

Talentovani španski fudbaler Marko Asensio pruža dobre partije u Real Madridu, ali se iz te ekipe ne bi bunili da ga puste za pozamašnu svotu novca...Asensio je u "kraljevski klub" došao 2015. za samo 3,5 miliona funti iz Majorke, a nekoliko godina kasnije vrednost mu je maltene trideset puta veća...Za...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.