Liga 1 - Remi Kneževa, PSŽ do kraja može sa omladincima

Izvor: Sportske.net, 04.Apr.2018, 21:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Liga 1 - Remi "Kneževa", PSŽ do kraja može sa omladincima

Šampion Francuske upisao sedmi remi u sezoni i uvećao zaostatak za Pari Sen Žermenom.

Poslednja utakmica 31. kola francuske Lige 1 odigrana je u sredu uveče na stadionu "Rut de Lorjen" gde je ekipa Rena ugostila aktuelnog šampiona.

Meč je završen rezultatom 1:1 (1:1) što je ishod koji najviše odgovara lideru Lige 1.

Nakon remija u Renu Pari Sen Žermen je uvećao prednost u odnosu na Monako i osam kola pre kraja ima 16 bodova više u odnosu na prvog >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pratioca.

Oba pogotka na današnjoj utakmici pala su u prvom poluvremenu. Žoris Gnjanjon doveo je domaće u prednost u 20. minutu ali je devet minuta kasnije Roni Lopes poravnao rezultat i tako postavio konačan ishod.

"Svecima" je posle novog kiksa Monaka put ka tituli otvoren i samo još ostaje da je matematički overe u nekom od narednih mečeva.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

L1: Renu i Monaku po bod

Izvor: B92, 04.Apr.2018

Ekipe Rena i Monaka remizirale su u odloženom meču 31. kola Lige 1 – 1:1 (1:1)..Ovaj susret odložen je jer su 'Kneževi' prethodnog vikenda igrali finale Liga kupa Francuske protiv Pari Sen Žermena...Sva uzbuđenja stala su u uvodnih pola časa igre, pošto je domaćin bolji početak krunisao pogotkom...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.