Leverkuzen angažovao Meksikanca Gvardada

Izvor: Sportski Žurnal, 30.Jan.2014, 23:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Leverkuzen angažovao Meksikanca Gvardada

Nemački bundesligaš Bajer iz Leverkuzena angažovao je na pozajmicu iz Valensije meksičkog reprezentativca Andresa Gvardada, sa opcijom da na kraju sezone otkupi njegov ugovor.
Sportski direktor Bajera Rudi Feler rekao je da 27. godišnji Gvardado veoma iskusan igrač i da će predstavljati značajno pojačanje za ekipu.
– Redovno je nastupao za Valensiju i igrao u Ligi šampiona prošle sezone. On je vodeći igrač svog nacionalnog tima >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << – kazao je Feler.
Gvardado, koji igra po levoj strani veznog reda, do sada je 99 puta nosio dres reprezentacije Meksika i postigao 14 golova.
On je u Valensiju prešao 2012. godine iz Deportiva La Korunja, a prethodno je branio boje meksičkog Atlasa iz Gvadalahare.
Bajer Leverkuzen je drugoplasirani na tabeli Bundes lige sa 13 bodova zaostatka za vodećim šampionom Bajernom iz Minhena.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milošević iz Napretka u Francusku

Izvor: Sportski Žurnal, 31.Jan.2014, 10:05

Napredak je ostao bez Bogdana Miloševića. Visoki štoper se iz Kruševca preselio u Francusku i potpisao ugovor sa Turom.. – Za Miloševića je bio zainteresovan i Bordo, ali smo uspeli da ga dovedemo. Visok je, dobar tehničar, igra odlično glavom, jedan od srpskih talenata. Nije igrao od decembra...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.