Lesterov veliki korak ka Ligi šampiona, Vila ispustila poslednju šansu? (video)

Izvor: Sportske.net, 16.Jul.2020, 21:10

Lesterov veliki korak ka Ligi šampiona, Vila "ispustila" poslednju šansu? (video)

Odigrana su dva meča večerašnjeg programa 36. kola Premijer lige.

Lester je zabeležio jako važnu pobedu pošto je na svom stadionu savladao Šefild Junajted rezultatom 2:0 (1:0), dok je Aston Vila ispustila pobedu na Gudisonu i sada je korak bliže ispadanju u Čempionšip.

Lester nije imao izbora nakon serije loših rezultata, četa Brendana Rodžersa morala je da pobedi kako bi ostala do kraja u borbi za >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Ligu šampiona. Lester je ovim trijumfom ostao na četvrtoj poziciji sa 62 boda, jednim manje od Čelsija i tri od Mančester Junajteda, koji kasnije večeras gostuje Kristal Palasu.

Lester je bio dominantan danas, a sve je počelo lepim golom Ajozea Pereza, koji je bio precizan sa nekih 15 metara, u 29. minutu.

Rezultatska neizvesnost trajala je sve do 80. minuta kada je školsku kontru realizovao Grej, posle sjajnog trka i asistencije Vardija sa levog krila za konačnih 2:0.

Na Gudisonu, Everton je ugostio Aston Vilu, koja vodi žestoku borbu za opstanak.

Vila je morala da igra na pobedu, i tako je i bilo, predvođena Džekom Grilišom, koji je imao i prvu veliku priliku.

Gosti su do vođstva ipak došli u 72. minutu kada je Konsa iskorisito asistenciju Hurihejna za 0:1.

Everton je u finišu krenuo u ofanzivu, a do izjednačenja je došao u samom finišu, u 87. minutu kada je Volkot glavom uz dosta sreće pogodio za 1:1.

Ovim remijem, Vila je ostala sa tri boda manje od Vest Hema i Votforda, koji se sastaju sutra u "finalu" za opstanak. Aston Vila mora da pobedi Arsenal kod kuće i potom Vest Hem u gostima u poslednjem kolu kako bi opstala, ali ni tih šest bodova joj neće biti garant za elitu i naredne sezone.

Everton je ostao na sredini tabele, na 11. mestu sa 46 bodova.

    Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LESTER KRUPNIM KORAKOM GAZI KA LIGI ŠAMPIONA: Volkot rastužio nemoćnu Aston Vilu! VIDEO

Izvor: Kurir, 16.Jul.2020

Fudbaleri Lestera ostvarili su važnu pobedu u borbi za Ligu šampiona, pošto su danas na svom terenu bili bolji od Šefild junajteda sa 2:0, u utakmici 36. kola Premijer lige.

Nastavak na Kurir...

Junajted vodi, da li je Palas oštećen za penal? (video)

Izvor: Sportske.net, 16.Jul.2020

Dosta kontroverzna situacija sa bivšim "đavolom"...Mančester Junajted vodi minimalnim rezultatom na poluvremenu protiv Kristal Palasa. Pogodio je Markus Rašford na samom isteku 45-og minuta, minut kasnije je Luka Milivojević imao odličnu šansu iz slobodnjaka, ali De Hea čuva prednost...Pre toga...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.