Lester nastavio evropski san, Juve rutinski

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Mar.2017, 00:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lester nastavio evropski san, Juve rutinski

Fudbaleri Lestera postali su prvi tim koji je u debitantskoj sezoni Lige šampiona stigao do četvrtfinala, nakon što su večeras u revanš meču osmine finala savladali Sevilju 2:0 (1:0).

U veoma uzbudljivoj utakmici Lester je slavio golovima kapitena Vesa Morgana u 27. i Marka Olbrajtona u 54. minutu.

Ipak, epitet junaka poneo je golman Kasper Šmajhel, koji je u 80. minutu odbranio penal Stivenu Nzonziju, samo šest minuta nakon što je Sevilja ostala sa igračem >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << manje zbog isključenja Samira Nasrija.

Zanimljivo, Šmajhel je i u prvom meču, kada je Sevilja slavila 2:1, odbranio penal, tada Hoakinu Korei.

Plasman među osam najboljih overio je i Juventus, koji je nakon 2:0 u Portu, slavio u Torinu 1;0, pogotkom Paola Dibale u 42. minutu iz penala, nakon što je Maksi Pereira rukom sprečio Gonzala Iguaina da zetrese mrežu i zato isključen.
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

POTEZ ZA DIVLJENJE: Sevilja poslala jaku poruku Lesteru na Fejsbuku! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 15.Mar.2017

Foto: Tanjug/AP..Foto: Tanjug/AP..Foto: Tanjug/AP..Fudbaleri Lestera postali su prvi tim koji je u debitantskoj sezoni Lige šampiona stigao do četvrtfinala, nakon što su u revanš meču osmine finala savladali Sevilju 2:0 (1:0)...U veoma uzbudljivoj utakmici Lester je slavio golovima kapitena Vesa...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.