Lester - Koliko košta titula? (foto)

Izvor: Sportske.net, 04.Apr.2016, 10:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lester - Koliko košta titula? (foto)

Sada su već blizu, a kada pogledate ovu sliku biće jasno da novac ne garantuje ništa...

Prolazno vreme?

Lester je na +7, do kraja je ostalo još šest utakmica, čini se da su "Lisice" blizu titule.

Sigurno da će ovo, ako ostanu na prvom mestu biti najveća senzacija u istoriji Premijer lige koja u ovom obliku postoji od 1992. godine.

Ali, sigurno je da će i biti najjeftiniji šampiona Premijer lige.

Jer, verovali ili ne, u ovaj tim >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je uloženo svega 55 miliona evra, a kada vidite ovu sliku, sve će vam biti jasno.

Inače, stvaranje ovog tima je započelo kada su "Lisice" bile u drugoj ligi, tada su stigli Šmajhel za 1.5 miliona, Drinkvoter iz Mančester Junajteda za 850 000, Morgan koji je juče rešio meč za Sejntsima je doveden iz Foresta za miliona.

Sledeće sezone je toliko koštao i Vardi, da bi polusezonu pre ulaska u Premijer ligu za pola miliona kupljen Marez, po mnogima MVP lige ove sezone, a doveden je i Vasilevski iz Anderlehta kao slobodan igrač. "Bosmanov" agent bio je sjajni Olbrajton po ulasku u ligu, njega se odrekla Vila, najveći novac je leto pre starta PL uložen u Lea Uljou iz Brajtona, Argentinac sada nije stadardan. Doveden je i Dani Simpson iz KPR za 2.3 miliona evra.

Prošlog leta se ekipa značajnije pojačala kako bi izbegla borbu za opstanak, Kante je koštao 8.4 miliona, Hut 4, Okazaki je najveće pojačanje, Japanac je koštao 10.3 miliona. Fuksa koji je odigrao sjajnu sezonu doveli su iz Šalkea kao slobodnog igrača.

Sve to je Ranijeri uklopio u tim koji je sada veliki favorit za titulu, a slika ostaje, kako napraviti šampiona najjače lige na svetu za svega pedesetak miliona evra u pet godina...
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.