Leskovčanin novi heroj Pireja, Olimpijakos poručio: Dobro zapamtite to ime! (foto)

Izvor: Sportske.net, 22.Avg.2019, 11:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Leskovčanin novi heroj Pireja, Olimpijakos poručio: "Dobro zapamtite to ime!" (foto)

Prava simultanka mladog reprezentativca Srbije na Karaiskakiju.

Olimpijakos je sinoć napravio ogroman korak ka plasmanu u Ligu šampiona pošto su u Pireju pregazili Krasnodar sa 4:0.

Apsolutni heroj Grka bio je doskorašnji fudbaler Radničkog iz Niša Lazar Aranđelović koji je za nešto više od 15 minuta provedenih na terenu uspeo da postigne dva gola i tako utaba svom timu put ka društvu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << najboljih.

Prvo je u 78. minutu, nakon dodavanja Valbuene, rutinski matirao golmana Safonova, da bi u 86. minutu sjajnim udarcem sa dvadesetak metara doneo novo slavlje navijačima na Karaiskakisu.

Nisu u Olimpijakosu ostali imuni na sjajnu partiju mladog reprezentativca Srbije, pa su na svom zvaničnom Tviteru poručili fudbalskom svetu da dobro zapamte ime momka rođenog u Leskovcu.

My name is Randjelovic! Lazar Randjelovic!#Οlympiacos #UCL #OLYKRA pic.twitter.com/Aye7yGYOGF

— Olympiacos FC (@olympiacosfc) 21. август 2019.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.