Leonardo ne krivi Cezara

Izvor: B92, 24.Feb.2011, 14:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Leonardo ne krivi Cezara

Šampion Evrope Inter nalazi se u teškoj situaciji posle minimalnog poraza od Bajerna na svom terenu u osmini finala Lige šampiona.

"Neroazuri" bi već 15. marta mogli da se oproste od titule i to eliminacijom do tima koji su prošle sezone sa 2:0 pobedili u finalu takmičenja.

Bajern je na "Đuzepe Meaci" slavio pogotkom Maria Gomesa u 90. minutu zahvaljujući lošoj intervenciji Žulija Cezara posle >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << udarca Arjena Robena.

Međutim, trener "neroazura” Brazilac Leonardo ne krivi svog zemljaka golmana za poraz.

"Nema potrebe da se Cezar nekome izvinjava. Sve je to deo igre. Utakmica je obilovala šansama, a on je nekoliko puta odlično intervenisao. Gol je mogao da bude postignut u nekom drugom trenutku, kao što smo i mi imali priliku da zatresemo protivničku mrežu", rekao je Leonardo.

Trener Intera kaže da će to što je presudan momenat meča bio 90. minut sigurno uticati na samopouzdanje ekipe.

"Poraz uvek boli, ali dodatno smo razočarani jer smo pali u poslednjim momentima utakmice", dodao je Leonardo.

On, međutim, neće mnogo menjati taktiku pred revanš meč u Minhenu, 15. marta.

"Ne plašimo se Bajerna. Neću puno menjati pristup igri u drugom meču, jer i da je ostalo 0:0 bilo bi teško na Alijanc Areni", istakao je brazilski stručnjak.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.