Leao: Meni Liga šampiona vredi više nego plata od 10 miliona evra

Izvor: B92, 25.Sep.2023, 17:28

Leao: Meni Liga šampiona vredi više nego plata od 10 miliona evra

Fudbaler Milana Rafael Leao jedan je od retkih fudbalera koji je odbio ponude iz Saudijske Arabije.

Portugalac je uprkos brojnim ponudama ipak odlučio da ostane u Milanu.

Leao smatra da u Evropi još nije ostvario svoje snove.

"Ponuda iz Saudijske Arabije? Za mene, Liga šampiona vredi više nego plata od 10 miliona evra. I dalje nisam ostvario svoje ciljeve da bi pristao da odem u tu ligu. Fokusiran sam i želim da uradim velike stvari u Milanu. Zato sam >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i potpisao novi ugovor pre nekoliko meseci", rekao je Leao.

Rafael Leao je dobro krenuo u novoj sezoni Serije A, bio je jedini strelac u pobedi Milana u petom kolu Kalča protiv Udinezea.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

STAROMODNI RAFA LEAO: "Za mene Liga šampiona vredi više nego plata od 10 miliona evra"

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Sep.2023

Još uvek ima pravih vrednosti...Fudbaler Milana Rafael Leao jedan je od retkih fudbalera koji je odbio ponude iz Saudijske Arabije...Portugalac je uprkos brojnim ponudama ipak odlučio da ostane u Milanu...Leao smatra da u Evropi još nije ostvario svoje snove...- Ponuda iz Saudijske Arabije? Za mene,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Leao: “San svakog igrača je da osvoji Ligu šampiona, Milan je na dobrom putu”

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 26.Sep.2023, 10:39

Milan se trenutno nalazi na drugom mestu na tabeli Serije A Fudbaler Milana Portugalac Rafael Leao izjavio je danas da još nije ostvario planove u Evropi da bi mogao da nastavi karijeru u Saudijskoj Arabiji i dodao da mu je glavni cilj da osvoji Ligu šampiona. Leao je u letnjem prelaznom roku imao...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.