Laudrup: Atletiko može da osvoji Primeru

Izvor: Vesti-online.com, 09.Apr.2014, 22:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Laudrup: Atletiko može da osvoji Primeru

Bivši fudbaler Real Madrida i Barselone Mihael Laudrup rekao je danas da Atletiko Madrid ima velike šanse da osvoji titulu u Španiji.

Mihael Laudrup  

"Atletiko ima sjajan tim i ima veliku šansu da osvoji Primeru. Vrlo su organizovan tim sa izuzetnim igračima i velikim trenerom. Dijego Simeone radi odličan posao... U timu ima igrače koji su željni da dokažu da mogu da osvoje titulu", rekao je Laudrup za španski AS.

 

Na pitanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << koji tim je najveći favorit za osvajanje Lige šampiona, doskorašnji trener Svonsija je odgovorio diplomatski.

"Svi timovi imaju pođednake šanse. Real ima dobru ekipu, žude za trofejom. Tu su i Bajern i Barselona, ali mislim da i ostali timovi imaju šanse. Čelzi je jedan od njih, ali i Atletiko", kazao je on.

 

Španski AS je zanimalo i koga bi više voleo da trenira, Real ili Barselonu.

"To je teško pitanje koje nekad i sam sebi postavljam. Ne znam... Ali, bio bi san biti trener Reala ili Barse", dodao je danski trener.

 
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.