Lampard se znoji, igra li akademac protiv Liverpula?! (video)

Izvor: Sportske.net, 17.Sep.2019, 22:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lampard se "znoji", igra li akademac protiv Liverpula?! (video)

Užasan start bivšeg igrača Arsenala.

Večeras je započela i nova sezona najboljeg takmičenja u Evropi, Liga šampiona se vratila. Na "Stamford Bridžu" gostuje Valensija, na poluvremenu je rezultat bio 0:0. Međutim, "plavci" već brinu za naredni meč i zdrastveni bilten jednog od ponajboljih ove sezone.

Mejson Maunt je morao da napusti meč sa "slepim miševima" posle samo petnaestak minuta. Dete "plavaca" je bio meta nepažnje Fransisa Kokelana koji je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << veoma agresivno išao na mladog fudbalera. Maunt se pridigao posle starta, ali je ubrzo mora da napusti meč.

Ostaje da se sačeka zvanično saopštenje kluba iz Londona, narednog vikenda je derbi sa Liverpulom. Bila bi velika šteta da strelac tri gola u Premijer ligi propusti gostovanje Liverpula.

Coquelin given yellow for this. ridiculous from him, should be off. pic.twitter.com/HE00yYxOkR

— amadí (@amadoit__) September 17, 2019
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.