Lalatović: Zvezda bez premca najbolji tim u ligi, skoro da je nepobediva

Izvor: Sportske.net, 24.Apr.2018, 13:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lalatović: "Zvezda bez premca najbolji tim u ligi, skoro da je nepobediva"

Trener fudbalera Čukaričkog Nenad Lalatović ocenio je danas je Crvena zvezda "skoro nepobediv tim", kao i da će njegova ekipa u predstojećoj utakmici pokušati da se predstavi "u što boljem svetlu".

Čukarički će u sredu gostovati Crvenoj zvezdi na stadionu "Rajko Mitić" u 33. kolu Super lige Srbije.

"O Crvenoj zvezdi ne bi trebalo previše trošiti reči. To je, u ovom trenutku, naš >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << najboji tim. Skoro su nepobedivi. Imaju ogroman fond jako kvalitetnih igrača, što su dokazali ovogodišnjim partijama. Nema sumnje da su favoriti, a mi ćemo dati sve od sebe da se pred zvezdaškom publikom predstavimo u što boljem svetlu. Teško je, međutim, pobediti u sredu sada već novog šampiona Srbije", rekao je Lalatović za klupski sajt.

"Brđani" sutrašnju utakmicu dočekuju kao šesti tim na tabeli sa 26 bodova, pet manje u odnosu na trećeplasirani Spartak.

"Ekipa je napokon na okupu. Jedino je (Marko) Docić osetio problem sa ložom i morao sam da ga izvedem protiv Partizana. Od meča sa Radničkim i tih kartona koje smo dobili nisam mogao da računam na kompletnu ekipu. Najbitnije mi je da imam sve igrače na okupu protiv Spartaka u nedelju i protiv Partizana u revanšu polufinala Kupa. A protiv Zvezde ću izvesti sve ono najbolje što budem imao na raspolaganju. Čak i ako izgubimo, da probamo barem pošteno da ih namučimo. Jer, ponavljam, Zvezda je bez premca najbolji tim u ligi", rekao je Lalatović.

On je dodao da je "naredna utakmica protiv Zvezde poslednja najteža utakmica u nizu".

"Navodno, na papiru nas posle Zvezde očekuju nešto lakše utakmice, iako lakih utakmica nema. Igraćemo sa sebi ravnim i videćemo ko zaslužuje u Evropu. Ja mislim da je Čukaričkom mesto među prva četiri tima. U nedelju nas očekuje veliki derbi za Evropu sa Spartakom. Našim konkurentima tek sad predstaje mečevi sa Zvezdom i Partizanom", kazao je trener Čukaričkog.

Utakmica na stadionu "Rajko Mitić" igra se u sredu od 18 časova.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Lalatović: Teško je pobediti novog šampiona Srbije

Izvor: MozzartSport.com, 24.Apr.2018

Fudbalere Čukaričkog očekuje još jedno teško gostovanje u nizu već u sredu kada je na redu gostovanje protiv Crvene zvezde na stadionu ''Rajko Mitić'.' Utakmica je na programu u sredu od 18 časova, a trener Čuke Nenad Lalatović se ne zanosi. "O Crvenoj zvezdi ne bi trebalo previše trošiti...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.