Lacio kažnjen novčano zbog rasizma navijača

Izvor: Blic, 27.Apr.2011, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lacio kažnjen novčano zbog rasizma navijača

Uprava italijanske Serije A saopštila je da je Lacio kažnjen finansijski zbog rasističkog skandiranja njegovih navijača na prvenstvenoj utakmici sa Interom.

Aktuelni prvak Italije je u subotu pobedio sa 2:1, a tom prilikom su Lacijali koristili uvredljiva skandiranja, pa će "nebesko-plavi" morati da plate 8.000 evra.

Pristalice rimskog kluba, koji se bori za mesto koje vodi u Ligu šampiona, u isto vreme može da obraduje jedna druga odluka disciplinskih organa: >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Gokhan Inler, vezni igrač Udinezea koji je samo na bod iza Lacija, moraće da pauzira dve utakmice jer se sukobio sa sudijom tokom prvenstvenog poraza od Parme sa 2:0.

Povezane vesti: Zašto Lacio ostaje bez navijača? Navijači Lacija "šokirani": Pa normalno je da favorit pobedi! Policija intervenisala na tribinama pred "Derbi dela Kapitale" Ultras Zarate spreman za meč protiv Barija

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.