LUKAKU JE TVOJ DROGBA: Čovek koji je osvajao Ligu šampiona dao savet Inzagiju pred veliko finale

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jun.2023, 13:42

LUKAKU JE TVOJ DROGBA: Čovek koji je osvajao Ligu šampiona dao savet Inzagiju pred veliko finale

On zna kako se dolazi do najvećeg trofeja.

Bivši trener i fudbaler Čelsija, Roberto Di Mateo savetovao je kolegu i zemljaka na klupi Intera Simonea Inzagija pred finale Lige šampiona protiv Mančester sitija. 

Šampion Evrope sa Plavcima iz 2012. godine je uporedio finale iz Minhena protiv Bajerna i predstojeće u Istanbulu.

- Znali smo da se branimo i imali smo šampiona kao što je Didije Drogba. Inzagi takođe ima organizovan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tim. Naravno, moraju znati da neće mnogo zadržati loptu i moraju da se žrtvuju, povređujući ih svaki put kada imaju priliku - rekao je Italijan, pa apostrofirao Romelua Lukakua, kao ključnog čoveka.

- Interov Drogba je moj Lukaku. Poznavao sam ga kada je imao 19 godina u Čelsiju dok sam bio pomoćnik Viljaša Boaša. Mogu reći da ako je u formi može da slomi svet. On je zver i nikada ne staje i sada izgleda u formi… - rekao je Di Mateo.

Inter se na krov Evrope peo tri puta, dok je Mančester siti bez ušatog trofeja, ipak kladionice su i pored toga dale veliku prednost Građanima, na koje je kvota 1.5 na konačnu pobedu, dok nova titula u vitrinama Neroazura vredi 7.

"Preuzmi besplatno - bonus za sportsko klađenje 1.000 RSD"
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.