LUKAKU I LAUTARO OPET JAŠU: Inter počeo da pobeđuje i u Seriji A (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Apr.2023, 16:32

LUKAKU I LAUTARO OPET JAŠU: Inter počeo da pobeđuje i u Seriji A (VIDEO)

Nisu odavno.

Fudbaleri Intera u 31. kolu Serije A u gostima su pobedili ekipu Empolija rezultatom 2:0 i tako nastavili trku za plasman u Ligu šampiona.

Milanezi su u novonastalim okolnostima, odnosno nakon vraćanja 15 bodova Juventusu, peti sa dva boda manje i utakmicom više od Rome koja je u zoni plasmana u elitno klupsko takmičenje Starog kontinenta, dok je Empoli na 15. poziciji sa 32 boda.

Inter je bio mnogo bolji rival u većem delu utakmice, a najveće >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zasluge za prekid seriju u kojoj su u minulih pet mečeva osvojili samo bod, bio je Romelu Lukaku.

Belgijski reprezentativac doneo je prednosti gostima preciznim udarcem po zemlji u 48. minutu, a u 76. je efektinim pogotkom završio solo akciju za tek peti gol u prvenstvu ove sezone.

🤯🤯 Le MAGNIFIQUE but de Romelu Lukaku.

R9 IS BACK 🇧🇪🇧🇷

pic.twitter.com/SpDNdZP0Dc

— Belgium Touch 🇧🇪 (@BelgiumTouch) April 23, 2023

Konačan rezultat u finišu utakmice postigao je rezervista Lautaro Martinez, a u ulozi asistenta bio je 29-godišnji Lukaku.

Inter u sledećem kolu dočekuje Lacio u jednom od najvažnijih mečeva sezone, a Empoli gostuje Sasuolu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.