LUDI TIKET, četvrtak, 125.472 dinara: Njemu je Živko Živković doneo sreću

Izvor: MozzartSport.com, 30.Jul.2015, 10:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUDI TIKET, četvrtak, 125.472 dinara: Njemu je Živko Živković doneo sreću

Šampionski tiket odigran je u Zemunu…

Naš igrač iz Zemuna odlučio je da na mečevima kvalifikacija za Ligu šampiona odigra poluvreme-kraj i to mu se višestruko isplatilo.

Najveće kvote pogodio je na mečevima Helsinki - Astana i Steaua - Partizan, gde je tipovao X-X (i na poluvremenu i na kraju utakmice biće nerešeno), i ispostavilo se da mu je to što se golman crno-belih Živko Živković sapleo prilikom izjednačujućeg gola Rumuna donelo >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << sreću.

Odlično je ovaj Zemunac „osetio“ i utakmice Salcburg - Malme i Helsinki - Astana gde je gaša X-1 (nerešeno na poluvremenu, pobeda domaćina na kraju).

Na preostala dva para odigrao je tgg gg3+ (oba tima će dati po jedan ili više golova i ukupni broj golova na utakmici će biti tri ili više) - Leh Poznanj - Bazel 1:3 i Rapid - Ajaks 2:2.

Uplata od 50 dinara, na ukupnu kvotu 2.509 donela je našem igraču lepu isplatu od 125.472 dinara.

Čestitamo!

Pogledajte i tiket kojeg je oborio Seltik za skoro milion dinara.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Partizan

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.