LŠ (kvalifikacije): Radnički odličan - pet, pred revanš u Rumuniji

Izvor: Sportal.rs, 29.Okt.2014, 21:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LŠ (kvalifikacije): Radnički odličan - pet, pred revanš u Rumuniji

Vaterpolisiti Radničkog iz Kragujevca "poneće" pet golova prednosti na revanš rumunskoj Oradei 12. novembra, na drugi meč 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Šumadinci su na svom bazenu savladali goste rezultatom 13:8 i stekli značajan kapital pred duel u Rumuniji.

Posle izjednačene igre u prve dve četvrtine, u kojima su gosti u dva navrata imali prednost od jednog gola (3:2 i 5:4), Radnički je sa dva vezana pogotka preokrenuo rezultat i usmerio meč u jednom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << pravcu.

Marković je na startu treće deonice povisio vođstvo srpskog predstavnika na 6:4, a period igre koji je usledio posle toga u potpunosti je pripao domaćem timu koji je dominirao u oba faze igre i do kraja maksimalno mateijalizovao bolju igru.

(Foto: MN Press)
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Kragujevac

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.