LŠ (grupa B) - Barsa se piše Mesi, Inter vaskrsao iz mrtvih! (video)

Izvor: Sportske.net, 18.Sep.2018, 20:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LŠ (grupa B) - Barsa se piše "Mesi", Inter vaskrsao iz mrtvih! (video)

Veče sjajnih pogodaka i velike drame u Milanu.

Ovogodišnje izdanje Lige šampiona otvorili su mečevi u grupi B koji su počeli u novom terminu od 19 sati.

Barselona je na svom terenu očekivano savladala PSV Ajndhoven rezultatom 4:0.

Držali su se gosti vrlo dobro tokom prvog dela meča, ali ono što gotovo uvek pravi razliku u takvim situacijama jeste - Leo Mesi. Upravo je Argentinac doveo svoj tim u vođstvo u 32. minutu pogotkom iz slobodnog udarca >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sa desne strane.

U drugom poluvremenu, Holanđani su parirali sve do 75. minuta kada je Osman Dembele otklonio svaku dilemu oko pitanja pobednika ako je ona uopšte postojalo. Usledila je prava kanonada "Blaugrane" u samostalnoj režiji Lea Mesija. Argentinac je golovima u 77. i 87. minutu obezbedio španskom timu ubedljiv trijumf na otvaranju Lige šampiona. Gostima nije pomogao ni crveni karton Umtitija u 79. minutu.

Meč u Interu bio je mnogo uzbudljiviji i neizvesniji pošto je Inter nakon preokreta savladao Totenhem rezultatom 2:1.

Sve golove videli smo u drugom poluvremenu. Kristijan Eriksen doveo je "Pevce" u vođstvo pomalo srećnim golom u 53. minutu, ali onda je usledio žestok pritisak domaćih igrača.

To im se isplatilo u 86. minutu kada je Mauro Ikardi fantastičnim pogotkom izjednačio rezultat. Krenuli su puleni Lućana Spaletija na sve ili ništa i dobili - sve!

Odbitak posle kornera najbolje je iskoristio Migel Vesino koji je glavom u drugom minutu nadoknade vremena doneo veliki trijumf na Đuzepe Meaci.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Mesijev het-trik, Inter u finišu šokirao Totenhem

Izvor: RTS, 18.Sep.2018

Fudbaleri Barselone savladali su ekipu PSV-a u prvom kolu Lige šampiona, a tri pogotka za Katalonce postigao je Leo Mesi. Inter, posle preokreta, u poslednjih deset minuta meča bolji od Totenhema. . Barselona je, kao što...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.