Liga šampiona: Bejl se „sprdao“ sa Interom!

Izvor: Sportski Žurnal, 02.Nov.2010, 21:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Liga šampiona: Bejl se „sprdao“ sa Interom!

Šampion je pao u Londonu. Predvođen neverovatnim Geretom Bejlom Totenhem je savladao Inter 3:1 i znatno zakomplikovao situaciju u A grupi, pogotovo kada se uzme u obzir i pobeda Tventea u Bremenu. Lion je u Lisabonu protiv Benfike bio na ivici debakla, ali je na kraju izvukao častan poraz 4:3, a iznenađenje je remi Barselone u Kopenhagenu. Mančester Junajted je slavio u Bursi 3:0, a istim rezultatom Valensija je dobila Rendžers.
Grupa A
TOTENHEM - INTER 3:1 (Van der Vart 18, Krauč 61, Pavličenko 89 - Eto 80)
Totenhem vodi. Posle sjajnog solo prodora i još bolje asistencije Luke Modrića, Rafael Van der Vart je ostao sam ispred Luke Kastelacija i bez problema postigao pogodak. Rafael Van der Vart je povređen, umesto njega na terenu je od početka nastavka Džermejn Dženas. Geret Bejl igra fantastično, posle njegovog solo prodora i odlične asistencije Piter Krauč nije mogao da promaši. 'Pevci' od 61. minuta vode 2:o. Ali, Inter se ne predaje, u igru ulazi Milito, a u 80. minutu Eto smanjuje na 2:1. To je Kameruncu osmi gol na četiri utakmice. Ali, Bejl je čudesan, fantastično prolazi po levoj strani i Pavličenko lagano overava trijumf Totenhema.
VERDER - TVENTE 0:2 (Čadli 81, De Jong 84)
Verder nikako ne uspeva da slomi otpor Holanđana, a posao im je dodatno otežan pošto su u 77. minjutu ostali sa igračem manje zbog isključenja kapitena Torstena Fringsa. I kazna stiže brzo, Tvente vodi u Bremenu, strelac je Čadli u 81. minutu. Verder je u nokautu, De Jong postiže drugi gol za Tvente.
TABELA: Totenhem 7, Inter 7, Tvente 5, Verder 2.
Grupa B
BENFIKA - LION 4:3 (Alan 20, Fabio Koentrao 32, 67, Havi Garsija 43 - Gurkuf 75, Gomis 85, Lovren 90+2)
Domaćin je poveo u 20. minutu golom Brazilca Alana. Salvio je centrirao sa leve strane, Alan je odlično primio, usledio je šut i pogodak. Loris je uspeo da dodirne loptu, ali nije sprečio gol. Već u 32. minutu na semaforu piše 2:0, posle loše izvedenog slobodnjaka Pjanića, Martins je izbacio Koentraa, koji ne greši. Dva minuta pre kraja još jedan pogodak domaćih, na asistenciju Martinsa, strelac je Havi Garsija, Lionu preti katastrofa. U nastavku ista priča, opet gol postiže domaćin, a strelac je Fabio Koentrao u 67. minutu....
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Manchester United

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Van der Vart ispunio obećanje, Inter pao u Londonu!

Izvor: Sportske.net, 02.Nov.2010

Holanđanin načeo Italijane, na kraju trijumf Totehnema koji se sada izjednačio sa Interom. Tvente otpisao Verder.

Nastavak na Sportske.net...

Totenhem bolji od Intera, Benfika pobedila Olimpik

Izvor: NaDlanu.com, 03.Nov.2010, 13:20

BEOGRAD, 2. novembra 2010. (Beta) - Fudbaleri Totenhema savladali su u Londonu milanski Inter sa 3:1 i u trećem kolu Grupe A braniocu titule prvaka Evrope naneli prvi poraz u novoj sezoni Lige šampiona.Totenhem je do vođstva od 1:0 stigao u 18. minutu, kada je Rafael van der Vart iskoristio odlično...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.