LŠ - Roma promašivala, Real u četvrtfinalu! (video)

Izvor: Sportske.net, 08.Mar.2016, 23:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LŠ - Roma promašivala, Real u četvrtfinalu! (video)

Veliki broj promašenih prilika koštalo je Romu prolaska u četvrtfinale Lige šampiona.

Real Madrid je jedan od prva dva učesnika četvrtfinala Lige šampiona za ovu sezonu pošto je i u revanš meču savladao Romu rezultatom 2:0. Da podsetimo, u prvom meču je rezultat bio takođe 2:0 u korist Real Madrida, tako da Madriđani ukupnim >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << rezultatom 4:0 prolaze dalje.

Nije sve bilo baš kako rezultat govori.

Obe ekipe su u ovom meču imale svoje prilike, ali je Roma bila dosta konkretnija kada je kretala ka golu Kejlora Navasa koji ponovo nije primio gol na utakmici Lige šampiona.

Igrao se 14. minut kada je Edin Džeko propustio fantastičnu priliku koju mu je servirao Mohamed Salah.

Salah je prošao po desnoj strani, dodao je loptu do reprezentativca BiH, koji je u situaciji 1 na 1 promašio gol.

Ščesni je danas bio odličan u nekoliko situacija, odbranio je odlične šuteve Ronalda i Luke Modrića, a onda nova uzbuđenja pred golom Reala. Mohamed Salah je u 28. minutu ponovo prodirao po desnoj strani, stigao u situaciju da šutira ka golu, ali ni on nije bio precizan.

Kazemiro je imao još jednu priliku pred golom Rome, ali promene rezultata u prvom poluvremenu nije bilo.

Velika dominacija Rome u jednom delu drugog poluvremena, pravo je čudo kako barem jedna sitaucija nije krunisana golom.

Prvo je Mohamed Salah propustio možda i najbolju priliku na meču kada je izašao sam ispred golmana Navasa koji je sjajno skratio ugao, nakon toga je šutirao Florenci, potom  Peroti glavom i Konstantinos Manolas, ali bez promene rezultata.

Neke od prilika za Romu možete videti na ovom linku.

Onda je usledio prvi gol na utakmici, strelac je bio Kristijano Ronaldo u 64. minutu meča. Lukas Vaskez koji je ušao u igru u 61. minutu odmah upisuje asistenciju, pronašao je Kristijana Ronalda koji je bio veoma blizu gola, a Portugalac je bez problema poslao loptu iza leđa golmana Ščesnog.

Roma je nokautirana samo 4 minuta kasnije.

Kristijano Ronaldo se sada našao u ulozi asistenta, pronašao je Hamesa Rodrigeza koji šalje loptu kroz noge golmanu Rome za 2:0 i rešavanje svih pitanja na ovom meču.

Rutinski je Real kasnije priveo meč kraju, pitanje prolaska u četvrtfinale niti jednog trenutka nije smelo da dođe u pitanje, a Roma je imala još jednu priliku preko Perotija koji je pogodio stativu.

Golove pogledajte OVDE.

Drugi četvrtfinalista nakon današnjih mečeva jeste Volfsburg koji je savladao Gent. Izveštaj sa tog meča pročitajte OVDE.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Igrači su zadovoljni, Spaleti je besan!

Izvor: Sportske.net, 09.Mar.2016, 01:14

Situacija u Romi nakon utakmice nije bila baš najsjajnija, Lučano Spaleti je uzeo stvari u svoje ruke i očitao lekciju svojim igračima...Spaleti nije bio zadovoljan izdanjem svoje ekipe, posebno realizacijom pošto je Roma propustila nekoliko veoma dobrih prilika pri rezultatu 0:0 da savlada Kejlora...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.