LŠ: Bajern bolji, Barsa čeka

Izvor: OkRadio.rs, 01.Maj.2013, 22:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LŠ: Bajern bolji, Barsa čeka

Počeo je revanš meč Lige šampiona na stadionu Kamp Nou, gde ekipa Barselone pokušava da nadoknadi minus od četiri gola iz prvog meča iz Minhena. Bavarci su u prvom meču prosto pregazili Barselonu, uz dosta problematično suđenje, i napravili veliku zalihu pred revanš. Katalonci, koji su kao i Bajern prebrinuli sve brige u nacionalnom šampionatu, nemaju šta da izgube i sigurno će krenuti iz sve snage od starta. S druge strane, ukoliko Bajern postigne pogodak domaćima će biti potrebno čudo i čak šest golova. Tekstualni prenos meča možete kao i uvek pratiti na našem sajtu... Sastavi:
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Roben: Pobedili smo Barselonu 7:0! Ponosan sam!

Izvor: Sportal.rs, 02.Maj.2013, 00:34

Arjen Roben sa pravom nosi naziv junaka revanš meča polufinala Lige šampiona odigranog na "Kamp Nou". Holanđanin je briljirao, zadavao muke odbrani Barselone, a početkom drugog poluvremena i "načeo" mrežu rivala.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.