LIGA ŠAMPIONA: VAR pogurao Real ka pobedi, Siti siguran u Kopenhagenu

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Feb.2024, 00:08

LIGA ŠAMPIONA: VAR "pogurao" Real ka pobedi, Siti siguran u Kopenhagenu

Pričaće se o odluci iz Nemačke.

Fudbaleri Real Madrida slavili su na gostovanju Lajpcigu (1:0), dok je Mančester siti bio bolji od Kopenhagena (1:3) u prvim mečevima osmine finala Lige šampiona.

Madriđani su do pobede stigli zahvaljujući golu Brahima Dijaza iz 48. minuta. Kao vihor je krilni fudbaler "prodefilovao" kroz odbranu domaćina i prelepim udarcem prevario Gulašija.

Ipak, ono o čemu će se pričati jeste odluka >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sudija i VAR sobe da ponište gol Šeška iz drugog minuta meča. Slovenac nije bio u ofsajdu prilikom postizanja pogotka i gol bi trebalo da bude regularan. Jedino o čemu se može govoriti jeste uticaj Bendžamina Henrihsa na golmana Andreja Lunina, jer se u času dok lopta ide ka mreži, Nemac nalazi iza njegovih leđa.

Lajpcig je bio bolji rival tokom 90 minuta, ali slaba im je to uteha i u Madridu će morati da jure gol zaostatka.

Mančester siti opravdao je ulogu favorita i slavio u Kopenhagenu. Briljirao je Kevin de Brujne. Belgijanac je u desetom minutu iskoristio pas Fodena i udarcem iskosa sa desne strane prevario Grabara.

Domaćin je poravnao u 34. minutu, da bi De Brujne u sudijskoj nadoknadi prvog poluvremena upisao i asistenciju. Strelac je bio Bernardo Silva.

U drugom delu igre nije bilo golova sve do same završnice kada je Foden zatresao mrežu i postavio konačan rezultat.

Revanš mečevi se igraju šestog marta.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.