Izvor: HotSport.rs, 08.Apr.2015, 20:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LIGA ŠAMPIONA U VATERPOLU: Partizan vodio 4:0, a na kraju doživeo ubedljiv poraz

Vaterpolisti Partizana izgubili su večeras u Beogradu od ekipe mađarskog Solnoka u utakmici 8. kola B grupe Lige šampiona.

Crno-beli su ranije izgubili šanse za plasman na završni turnir, pretrpeli su očekivani šesti poraz, ali prilično ubedljivim rezultatom 13:7 (2:4, 5:1, 3:2, 3:0). Solnok je sedmim uspehom napravio odlučujući korak ka osvajanju prvog mesta u grupi.
Na oproštaju od domaćih navijača u ovosezonskoj Ligi šampiona mladi tim Partizana pružio >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << je snažan otpor objektivno kvalitetnijem i mnogo iskusnijem rivalu, iako za crno-bele susret nije imao takmičarski značaj.
Izabranici Vladimira Vujasinovića silovito su otvorili meč, poveli sa sa ubedljivih 4:0 i činilo se da mogu do iznenađenja.
Međutim, asovi u mađarskoj ekipi, među kojima su i srpski reprezentativci Živko Gocić, Milan Aleksić i Stefan Mitrović, postepeno su hvatali ritam i preuzimali inicijativu, pa su već u drugoj četvrtini izrešetali mrežu Slobodana Sora za veliki preokret.
U nastavku utakmice Solnok je rutinskom igrom održavao prednost i u završnici samo potvrdio ubedljiv i zaslužen trijumf.
Golove su postigli Mandić i Jakšić po tri i Subotić za Partizan, a Deneš Varga pet, Madaraš i Vamoš po dva, Gocić, Aleksić, Mitrović i Danijel Varga po jedan za Solnok.
U 9. kolu B grupe Lige šampiona Partizan gostuje 18. aprila dubrovačkom Jugu, a Solnok dočekuje berlinski Špandau.
hotsport.rs
The post LIGA ŠAMPIONA U VATERPOLU: Partizan vodio 4:0, a na kraju doživeo ubedljiv poraz appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Vaterpolo

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Crno-beli poveli sa 4:0, pa stali: Vaterpolisti Partizana poraženi od Solnoka

Izvor: Blic, 08.Apr.2015

Vaterpolisti Partizana izgubili su u Beogradu od ekipe mađarskog Solnoka sa 13:7 (2:4, 5:1, 3:2, 3:0), u utakmici 8. kola B grupe Lige šampiona...Crno-beli su ranije izgubili šanse za plasman na završni turnir, pretrpeli su očekivani šesti poraz, dok je Solnok sedmim uspehom napravio odlučujući...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.