LIGA ŠAMPIONA SVE BLIŽE BAČKOJ TOPOLI: TSC matirao Voždovac i vratio se na drugo mesto!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Maj.2023, 22:43

LIGA ŠAMPIONA SVE BLIŽE BAČKOJ TOPOLI: TSC matirao Voždovac i vratio se na drugo mesto!

"Zmajevi" ipak poklekli...

Fudbaleri TSC-a uspeli su da na svom stadionu u Bačkoj Topoli savladaju ekipu Voždovca, rezultatom 2:0, u okviru 35. kola Mozzart Bet Superlige Srbije.

Pobeda TSC-a je bila očekivana, ali su se domaći dugo mučili da probiju bedem gostiju, sve do 74. minuta utakmice.

Napad TSC-a je tekao po desnoj strani, odakle je Jovanović odlično centrirao za Petra Ratkova koji udarcem glavom pogađa mrežu - 1:0.

Ovaj gol je znatno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << olakšao posao domaćima do kraja meča, a pitanje pobednika definitivno je rešio Luka Ilić u 86. minutu. Bila je to prelepa akcija Jovanovića i Ilića kroz sredinu, ušetali su se u kazneni prostor, gde Jovanović na kraju asistira, a Ilić pogađa za konačnih 2:0.

Čukarički je tokom popodneva savladao Novi Pazar sa 4:0, a uspešan na svom terenu bio je i TSC koji je večeras u Bačkoj Topoli savladao ekipu Voždovca sa 2:0.

Dva kola pre kraja, ekipa Žarka Lazetića je ponovo izbila na drugo mesto sa 71 bodom, koliko ima i Čukarički, a Partizan na četvrtom mestu trenutno ima 64, ali uz meč manje.

Pogledajte kako izgleda Lorena Gomez, snaja Serhia Ramosa
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.