LIGA ŠAMPIONA: Remi u Madridu! Vinisijus GOLČINOM skinuo paučinu - De Brujne pokazao MAJSTORSTVO (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Maj.2023, 23:13

LIGA ŠAMPIONA: Remi u Madridu! Vinisijus GOLČINOM "skinuo paučinu" - De Brujne pokazao MAJSTORSTVO (VIDEO)

Prvi meč polufinala Lige šampiona.

Prvi meč polufinala UEFA Lige šampiona, između Real Madrida i Mančester sitija, koj je odigran na stadionu "Santijago Bernabeu", završen je rezultatom 1:1.

Već u prvih 10 minuta Mančester siti je bio taj koji je pokazao svoje namere. De Brujne je imao nekoliko ozbiljnih lopti, a u 9. minutu šansa za goste, De Brujne i Silva su kombinovali, na kraju Belgijanac šutira i Belgijanac brani, Kurtoa je bio na mestu.

Jasno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je bilo i da će Vinisius imati problema sa Vokerom koji je jednako brz, odbrana Mančester sitija je zaista izgledala sjajno na startu utakmice.

U 13. minutu nova šansa za Mančester siti, i opet je Kurtoa sjajno odbranio, Rodri je bio taj koji je pripretio.

Prvu kakvu-takvu pretnju Real Madrid je imao u 18. minutu kada je Ederson dobro pročitao nameru Rodriga koji je tražio Benzemu u sredini.

Siti je imao veliki posed, a onda u 25. minutu šansa za Real. Vinisius je tragao za Benzemom, Dijaz je uspeo da presretne pas na neverovatan način.

Ipak, niko ništa nije mogao u 36. minutu. Sve je počelo od Kurtoe, Kamavinga je bio na levoj strani, dupli pas sa Modrićem koji mu je poslao izvrsnu loptu, dovoljno za njegov dug trk, usledila je lopta za Vinisiusa koji šutira sa 20 metara i pogađa na sjajan način!

Prilično tenzično do kraja poluvremena, Kros je dobio i žuti karton, videli smo nekoliko oštrih startova, najava zanimljivog nastavka.

Real je bolje krenuo u nastavak, imali su nešto veći posed, a u 52. minutu nova šansa na utakmici, ponovo za Mančester siti. Kevin De Brujne se namestio na šut, ali i ovoga puta je uspešniji bio njegov sunarodnik na golu Reala.

Veliki kredit ide i za Alabu koji je odrađivao savršen posao u odbrani Reala, a ispred gola Mančester sitija se više igralo i igrači Reala su u dva navrata za vrlo kratko vreme tražili penal, a nisu dobili nijedan!

I onda je na scenu stupio Kevin De Brujne, odložio mu je Gundogan loptu u tom 67. minutu, a on je svom snagom šutnuo sa oko 20 metara, otprilike sa iste pozicije sa koje je Vinisiuspostigao gol i - pogodio!

Anćeloti je ubrzo dobio žuti karton zbog protesta, a posle ovog gola Real je bio bliži da postigne novi. Ederson je sjajno zaustavio udarac Benzeme kojeg je pronašao Kros iz slobodnog udarca, a do kraja je bilo teško pronaći neku dobru akciju i jednih i drugih.

Sve upućuje na to da ćemo gledati pravi fudbalski spektakl u Mančesteru, kroz osam dana (17.05).

Drugi polufinalni par čine italijanske ekipe Inter i Milan, koji će snage odmeriti u sredu od 21 čas.

"Preuzmi besplatno - bonus za sportsko klađenje 1.000 RSD"
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Gde je sad VAR? Sporan gol Kevina de Brujnea VIDEO

Izvor: B92, 10.Maj.2023, 09:33

Kevin de Brujne je sjajnim golom doneo Mančester sitiju remi u prvom meču polufinala Lige šampiona, ali je on doneo kontroverzu...Belgijanac je fantastičnim udarcem sa dvadesetak metara izjednačio na 1:1 na Santjago Bernabeuu u 67. minutu...Međutim, sporna je jedna situacija u akciji koja je prethodila...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.