Izvor: HotSport.rs, 22.Jan.2016, 00:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LIGA ŠAMPIONA: Poraz Vojvodine u Ljubljani

Odbojkaši Vojvodine izgubili su večeras u Ljubljani od ekipe ACH sa 1:3 (25:19, 21:25, 27:29, 18:25) u utakmici petog kola Grupe F Lige šampiona.

Meč u dvorani Tivoli trajao je 112 minuta. Najefikasniji u ekipi Vojvodine bio Aleksandar Minić sa 21 poenom, dok su Miloš Vemić i Marko Nikolić poentirali po 12 puta. E ekipi ACH najbolji je bio Erik Mošalski sa 27 poena.
Vojvodina, posle pet odigranih kola, ima samo jednu pobedu i četiri >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << poraza, a isti skor ima i slovenačka ekipa.
Vojvodina će u poslednjem, 6. kolu F grupe, biti domaćin ekipi Lotos Trefl iz Gdanjska. Ta utakmica je na programu u utorak, 26. januara od 20.00.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.