LIGA ŠAMPIONA: Kiks u odbrani pokvario debi i rekord Vlahovića, Čelsi uverljiv protiv Francuza

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Feb.2022, 00:08

LIGA ŠAMPIONA: Kiks u odbrani pokvario debi i rekord Vlahovića, Čelsi uverljiv protiv Francuza

Srbin krunisao prvi nastup.

Fudbaleri Juventusa odigrali su nerešeno (1:1) na gostovanju Viljarealu u prvoj utakmici osmine finala Lige šampiona, dok je Čelsi u istoj fazi na svom stadionu nadigrao Lil sa 2:0.

Fantastično je Stara dama počela meč, a već posle 32. minuta u vođstvo ih je doveo napadač Orlova, Dušan Vlahović, postigavši najbrži debitantski gol kao starter u istoriji najelitnijeg klupskog takmičenja u Evropi.

contrôle de DUSAN >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << VLAHOVIC et l'incroyable finition pour donner l'avantage à la Juventus en 35 secondes 🤩💥 #VILJUV

pic.twitter.com/90HbOzSO6x

— •Ɍ18• 📟 (@rdixhuiit) February 22, 2022

Imao je španski tim inicijativu, a napade su uspeli da krunišu u 66. minutu, kada je rezultat poravnao Pareho, posle velikog kiksa u odbrani italijanskog predstavnika. Pokušavao je i Juventus da stigne do nove prednosti, a jednu od prilika imao je u samoj završnici i Vlahović, međutim promene rezultata nije bilo.

Dobar početak imao je i Čelsi, koji je poveo preko Haverca u osmom minutu. Delovalo je kao da Francuzi kreću na sve ili ništa, stvarali su više šansi, ali umesti izjednačenja, u 63. minutu Pulišić je duplirao prednost Plavaca i postavio konačan rezultat.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.