LIGA ŠAMPIONA: Jedan Ronaldo nedovoljan za Lion, Juventus izneverio Zvezdu

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Avg.2020, 23:01

LIGA ŠAMPIONA: Jedan Ronaldo nedovoljan za Lion, Juventus "izneverio" Zvezdu

Drama u Torinu.

Lion je eliminisao Juventus u osmini finala Lige šampiona. Prvak Italije slavio je u revanšu u Torinu rezultatom 2:1 (1:1), ali je klub iz Francuske izborio plasman među osam najboljih timova Evrope zbog gola  postignutog u gostima. Prolazak Liona u četvrtfinale znači i da će prvak Srbije Crvena zvezda kvalifikacije za Ligu šampiona početi od prvog kola, a ne od druge runde. Crveno-belima je bio potreban uspeh Juventusa i Barselone u dvomečevima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa Lionom i Napolijem, kako bi preskočili uvodnu rundu kvalifikacija za elitno takmičenje.

Lion je šokirao domaćina već na početku utakmice. Memfis Depaj je realizovao jedanaesterac u 12. minutu, ali je Kristijano Ronaldo uzvratio sa "istog mesta" do odlaska na veliki odmor. Portugalac je dao gol iz penala u 43. minutu i vratio neizvesnost.

Bljesak Ronalda u 60. minutu najavio je dramu. Napadač "stare dame" je odapeo praćku levom nogom sa 20-ak metara i doneo preokret, 2:1.

CRISTIANO RONALDO WHAT A GOAL... pic.twitter.com/yCMaQCcjcK

— TC. (@totalcristiano) August 7, 2020

Juventus je pokušavao da stigne do trećeg pogotka, ali nije uspeo da još jednom pronađe put do mreže Antonija Lopeza.

BONUS GALERIJA 

Pogledajte kako izgleda ruska fudbalerka Ksenija Kovalenko.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.